Θέλετε να μάθετε τι κάνει το Tello τόσο καταπληκτικό στην χρήση του; Πιθανώς είναι όλα τα υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά μέσα στο μικρό του σώμα. Για να ρίξουμε μια ματιά στο τι κάνει αυτό το drone τόσο ξεχωριστό.

Tello App

Δεν έχετε ξαναπατάξει drone; Κανένα πρόβλημα! Το Tello app κάνει τα πάντα εύκολα για παιδιά και ενήλικες. Ακόμα και αν είστε αρχάριος με τα drones, μπορείτε απλά να βγάλετε το κινητό σας και να πετάξετε με το σύστημα έλεγχου. Μπορείτε να κάνετε εκπληκτικές μανούβρες με ένα κλικ στην οθόνη!

 

Εξαιρετικά ελαφρύ

Αυτό το απίστευτα μικρό drone χωράει στην παλάμη σας και ζυγίζει περίπου 80g (μαζί με την μπαταρία και τους έλικες). Ωστόσο, ο ανθεκτικός σχεδιασμός του σε συνδυασμό τις τεχνολογίες της DJI εξασφαλίζουν ότι πάντα θα πετάτε με αυτοπεποίθηση. Απλώς βγαλτέ το από την τσάντα σας και απολαύστε το.

Εναέρια κόλπα

Νιώστε σαν ένας Jedi! Τι τέλειο που είναι που μπορείτε να ξεκινήσετε να πετάτε πετώντας το Tello στον αέρα με την λειτουργία Throw&Go! Και αυτό είναι μόνο η αρχή: μπορείτε επίσης να κάνετε 8 διαφορετικά flips σέρνοντας το δάχτυλό σας στην οθόνη σας καθώς και να το αφήσετε να πηγαίνει πάνω κάτω στο χέρι σας με την λειτουργία Bounce.

Γρήγορα βίντεο με το EZ Shots

Με το EZ Shots, μπορείτε να πετάξετε σε 3 συγκεκριμένα μοτίβα: κύκλος, 360, και Up&Away ενώ τραβάτε σύντομα βίντεο, όλα σε μια ομαλή κίνηση χάρη στον επεξεργαστή της Intel και την ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας. Επίσης, μπορείτε να τις κοινοποιήσετε στα social media απευθείας από το κινητό σας.

Συμβατοτητα με Smartphone VR headset

Νιώθετε περιπετειώδεις; Το Tello μπορεί να στείλει βίντεο ζωντανά σε κάποιο συμβατό virtual reality (VR) headset έτσι ώστε να μπορείτε να πετάξετε σε first-person view.

 

Ασφαλές για το σπίτι

Το Tello είναι απίστευτα ασφαλές με την προστασία του υλικού και του λογισμικού. Με ένα πάτημα, μπορεί να απογειωθεί / προσγειωθεί αυτόματα, το οπτικό σύστημα εντοπισμού διευκολύνει την ακριβή πτήση, όταν η μπαταρία φτάσει σε χαμηλό επίπεδο, θα ενεργοποιηθούν κάποιοι συναγερμοί. Επιπλέον, ακόμα και αν χαθεί η σύνδεση, το Tello μπορεί να προσγειωθεί με ασφάλεια χάρη στην προστασία failsafe.

 

13 λεπτά χρόνος πτήσης

Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του Tello προσφέρει εντυπωσιακά μεγάλη ώρα πτήσης, δίνοντας του έτσι έναν από τους μεγαλύτερους χρόνους πτήσης στην κατηγορία mini-drone.

 

Προγραμματιζόμενο

Μπορείτε να μάθετε τα βασικά του προγραμματισμού ενώ διασκεδάζετε. Χρησιμοποιώντας το Scratch, ένα σύστημα κωδικοποίησης που αναπτύχθηκε από το MIT, θα μπορείτε να προγραμματίσετε τα δικά σας σχέδια πτήσεων με το Tello. Εάν είστε πιο προηγμένος χρήστης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tello SDK για να αναπτύξετε εφαρμογές λογισμικού. Θα βρείτε Tello το μικρότερο και εξυπνότερο drone που θα πετάξετε ποτέ.

Δεν μπορείτε να περιμένετε για την στιγμή της ζωής σας; Πάρτε στον εαυτό σας ένα Tello και μάθετε πόσο φοβερό μπορεί να είναι ένα drone!

Pin It on Pinterest

Share This
Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, χρησιμοποιούμε «cookies».