Η DJI παρουσίασε το νέο της gimbal για smartphones, το οποίο φέρνει μία σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Εκτός του ότι το νέο Osmo Mobile 5 (OM5) έχει σχεδιασμό foldable με μαγνητική προσαρμογή του smartphone όπως το προηγούμενο μοντέλο, διαθέτει και τηλεσκοπικό selfie stick για πιο εύκολες λήψεις.

Το gimbal τριών αξόνων που διαθέτει εξασφαλίζει ότι έχουμε ομαλή λήψη βίντεο ενώ το selfie stick βοηθάει για τις λήψεις υπό διαφορετικές γωνίες και μεγαλύτερες αποστάσεις. Στο νέο μοντέλο έχουμε ένα νέο σχεδιασμένο σφιγκτήρα που υπερβαίνει τη θήκη του smartphone, παρέχει καλύτερη προστασία και είναι συμβατός με ακόμη περισσότερα μοντέλα smartphone από τον προκάτοχό του. Ακόμα έχουμε ένα ακόμη κουμπί στη λαβή, ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν πρόσβαση και να ελέγχουν τις βασικές δυνατότητες και λειτουργίες του DJI OM 5 με μεγαλύτερη ευκολία.

Επιπλέον το πρόσφατα ενημερωμένο ActiveTrack 4.0 υποστηρίζει τώρα την παρακολούθηση σε ζουμ έως και 3x στα 5 μ/δ, και προσδιορίζει με ακρίβεια και ακολουθεί σταθερά το θέμα στο κέντρο του καρέ, ακόμη και εν κινήση.

Οι λειτουργίες που έχουμε στο OM5 είναι:

  • Έλεγχος με χειρονομίες: Ξεκινήστε και σταματήστε εύκολα την εγγραφή βίντεο ή τραβήξτε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας χειρονομίες για να ελέγξετε το DJI OM 5, ιδανικό για τη λήψη μιας selfie ή ομαδικής λήψης χωρίς χρονοδιακόπτη.
  • DynamicZoom: Το DJI OM 5 προσαρμόζει αυτόματα τη λειτουργία ζουμ για να δημιουργήσει τη δραματική αλλαγή φόντου που έγινε δημοφιλής από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ.
  • Timelapse, Motionlapse, Hyperlapse: Εμφάνιση του χρόνου που περνά σε επιταχυνόμενη μορφή χρησιμοποιώντας το Timelapse. Motionlapse, το οποίο προσθέτει καθορισμένα σημεία κίνησης για το gimbal. ή Hyperlapse για να κινηθείτε με το gimbal. Και οι τρεις λειτουργίες χρησιμοποιούν την τεχνολογία Electronic Image Stabilization (EIS) καθώς και το gimbal 3 αξόνων για επιπλέον επίπεδο ομαλότητας.
  • Πανόραμα: Επιλέξτε από τρεις δημιουργικές επιλογές πανοράματος για να αποτυπώσετε μια ευρύτερη προοπτική, όπως πανόραμα 3×3, πανόραμα 240 ° και πανόραμα “CloneMe” που επιτρέπει στον χρήστη να προσθέσει πολλαπλές εκδόσεις ενός ατόμου ή ενός θέματος σε μία λήψη για ένα μοναδικό και δημιουργικό αποτέλεσμα.
  • Spin Shot Gimbal Movement: Ενεργοποιείται στην εφαρμογή DJI Mimo και χρησιμοποιώντας το joystick, το gimbal περιστρέφει το τηλέφωνο για να δώσει περιστρεφόμενο αποτέλεσμα.
  • Story Mode Templates: Επιλέξτε ένα από τα προκαθορισμένα πρότυπα για να προσθέσετε μια δημιουργική περιστροφή στο περιεχόμενό σας. Το DJI OM 5 χρησιμοποιεί προκαθορισμένες κινήσεις, μουσική και παλέτες χρωμάτων για γρήγορα βίντεο ιδανικά για κοινή χρήση στα κοινωνικά μέσα.
  • Glamour Effects: Υποστηρίζει αυτόματο ρετούς και προσαρμοσμένες ρυθμίσεις. Ενεργοποιούνται αυτόματα κατά τη μετάβαση στην μπροστινή κάμερα.

Το DJI OM5 ζυγίζει 100 γραμμάρια πιο λίγο από το OM4, στα 290 γραμμάρια ενώ έχει διαστάσεις (σε ανάπτυξη) 264.5×111.1×92.3 χιλιοστά.

Η τιμή του είναι 159 ευρώ και θα το βρείτε εδώ.

Pin It on Pinterest

Share This
Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, χρησιμοποιούμε «cookies».