Ζήσε την εμπειρία της πτήσης όπως ποτέ άλλοτε με το νέο σύστημα FPV COMBO της DJI.

Άμεσα διαθέσιμο από το DJI FPV Combo Για αγορά από το κατάστημά μας στο Γαλάτσι ή και από την σελίδα μας https://www.myhelis.com/dji-fpv-combo-eu-.html

Τώρα, όχι μόνο απολαμβάνεις την πτήση σαν να βρισκόσουν εντός του… drone αλλά έχεις εκπληκτικό έλεγχο, ειδικά όταν το drone βρίσκεται εκτός ορατότητας και χρησιμοποιόντας το DJI Motion Controller  Εννοείται πως μπορείς να λαμβάνεις μέρος και σε… αγώνες -άλλωστε το drone racing είναι ένα άθλημα που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές- καθώς πληρούνται όλες οι προδιαγραφές.

Αν επίσης θέλεις να κινηματογραφήσεις με ταχύτητες που αγγίζουν τα… 140 χλμ./ ώρα, τότε βρήκες το σύστημα που θα κάνει πραγματικότητα το όραμα σου.

Το σύστημα FPV COMBO της DJI αποτελείται από τα DJI FPV Drone, DJI FPV Remote Controller 2, DJI FPV Goggles V2 (με κεραίες, μπαταρία, καλώδιο τροφοδοσίας USB-C, head strap), μία μπαταρία, propellers, ένα προστατευτικό gimbal protector καθώς και το top shell).

Βεβαίως υπάρχουν και ανταλλακτικές μπαταρίες DJI Intelligent Flight Battery για περισσότερο χρόνο πτήσης

Πρόκειται για ένα προδιαγραφών «racing» σύστημα FPV με ένα racing drone, το οποίο μπορεί να πιάσει ταχύτητες έως και 140 χλμ./ ώρα, επιδεικνύει αυτονομία 20 λεπτών (με σταθερή ταχύτητα 40 χλμ./ώρα) και διαθέτει κάμερα 12 MP με 150° FoV με τεχνολογία RockSteady EIS και υποστηρίζει βίντεο 4K/ 60fps και βίντεο slow motion 4x. Επιπλέον, υποστηρίζει τη νέα λειτουργία «S» (S Mode), φρένο έκτακτης ανάγκης και αιώρηση.

Το σύστημα μετάδοσης που είναι Dual Frequency (2,4/ 5,8GHz) με Auto Switching επιδεικνύει εξαιρετικά χαμηλή υστέρηση κατά τη μετάδοση βίντεο (κάτω των 28ms) και η μετάδοση εικόνας πραγματοποιείται με 810p/ 120fps από απόσταση που φτάνει τα 10 χλμ. Το χειριστήριο και τα goggles έχουν βελτιστοποιηθεί για να σου προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία χειρισμού σαν να βρισκόσουν εντός του drone!

Pin It on Pinterest

Share This
Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, χρησιμοποιούμε «cookies».