Τα DJI Goggles δημιουργούν έναν ολοκαίνουργιο τρόπο να δείτε τον κόσμο. Δίνει σε εσάς και τους τους φίλους σας μια θέα από ψηλά σαν καμία άλλη. Μπορεί να έχετε πολλές ερωτήσεις, όπως ποια μοντέλα είναι συμβατά με τα googles, τι έξυπνες λειτουργίες έχει, τι το ιδιαίτερο έχει το σύστημα Ocusync, ή πόσο άνετα είναι όταν τα φοράτε. Σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα γιατί έχουμε όλες τις απαντήσεις.

Τα DJI Goggles έχουν σχεδιαστεί για μια εύκολη fpv πτήση, παρέχοντας άψογο έλεγχο και καθαρή εικόνα. Όλα τα καινούργια μοντέλα της DJI λειτουργούν άψογα με τα DJI Goggles. Λειτουργούν ασύρματα με το Mavic Pro και υποστηρίζουν όλα τα υπόλοιπα μοντέλα από το Phantom 3 Advanced μέχρι και το Inspire 2, με σύνδεση μέσω της θύρας HDMI. Επίσης, όταν συνδεθούν με USB, η λειτουργία head tracking που είναι διαθέσιμη μέσω του Ocusync, είναι διαθέσιμη σε όλα τα αεροσκάφη. Η ενσωματωμένη θύρα HDMI μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείτε κάτι από μια εξωτερική οθόνη ή τηλεόραση. ‘Η για να δείτε ταινίες και να παίξετεβιντεοπαιχνίδια. Αν χρειάζεστε ήχο, μπορείτε πολύ απλά να συνδέσετε στην θύρα για ακουστικά τα ακουστικά σας ή κάποιο εξωτερικό ηχείο για να παίξετε τον ήχο από κάποιο αρχείο βίντεο ή το HDMI. Υπάρχει επίσης μια ενσωματωμένη κάρτα μνήμη SD για να κατεβάζετε εικόνες και βίντεο από το αεροσκάφος.

DJI GOGGLES
Δείτε ένα διαφορετικό κόσμο

Ένα ζευγάρι μεγάλων υψηλής ποιότητας οθονών προσφέρει εκπληκτική ανάλυση 3840×1080, περισσότερο από διπλή πυκνότητα pixel από τις τυπικές οθόνες fpv goggles. Όχι μόνο αυτό αλλά, βάλαμε τα pixel με τέτοιο τρόπο ώστε η εικόνα να μην καθυστερεί, κάτι που μαστίζει τα περισσότερα fpv goggles. Τα fpv goggles συνήθως θυσιάζουν την ταχύτητα του βίντεο για την ποιότητα. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της DJI OcuSync, τα DJI Goggles δεν κάνουν αυτόν τον συμβιβασμό. Αυτό το πατενταρισμένο σύστημα αναμεταδώσεις επιτρέπει στα DJI Goggles να λαμβάνουν σε μεγάλες αποστάσεις βίντεο στα 720p / 60fps. Σε μικρές αποστάσεις, μπορεί να λαμβάνει βίντεο στα 1080p / 30fps για μια εμπειρία χωρίς προηγούμενο. Οι δυο οθόνες με οπτικό πεδίο 85 μοιρών η κάθε μια, κάνουν τα DJI Goggles το αντίστοιχο του να βλέπεις μια οθόνη 216 μοιρών από τα 3 μέτρα, δημιουργώντας μια πραγματικά επιβλητική εμπειρία.

Το σύστημα Ocusync μας επιτρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι μέχρι και σε 4 συσκευές. Έτσι μπορείτε να μοιραστείτε την πτήση σας με φίλους σας μέσω των δικών τους goggles ή των κινητών τους. ‘Οπου και αν πετάτε μπορείτε να είστε σίγουροι για μια σταθερή σύνδεση με το αεροσκάφος, μέσω της εσωτερικής κεραίας των goggles για μια κάλυψη 360 μοιρών. Η λειτουργιά Head tracking μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξετε την κλίση και την περιστροφή του αεροσκάφους για μια ακόμη πιο επιβλητική εμπειρία πτήσης. Επίσης είναι χρήσιμη για να τραβάτε φωτογραφίες και να ακολουθείτε αντικείμενα με περισσότερη ακρίβεια.

Φορώντας τα DJI Goggles, έχετε ένα εντελώς καινούργιο τρόπο να ελέγχετε το αεροσκάφος σας στην καινούργια μας λειτουργιά Fixed-wing. Αυτή η λειτουργιά προσομοιώνει μια πτήση με fixed-wing κλειδώνοντας την ταχύτητα του αεροσκάφους.

Ενώ φοράτε τα goggles, έχετε πρόσβαση σε όλες τις έξυπνες λειτουργιές της DJI. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάθε λειτουργία από το touchpad στην δέξια μεριά των goggles, ή χρησιμοποιώντας το κουμπί 5D στο τηλεχειριστήριο Mavic. Οι διαθέσιμες λειτουργιές συμπεριλαμβάνουν και τις λειτουργίες terrain follow και tripod. Η άνεση στο φόρεμα των DJI Goggles προέρχεται από την κατανομή του βάρους γύρω από το κεφάλι μέσω του band. Το band είναι εύκολα προσαρμόσιμο με ένα περιστρεφόμενο κουμπί που προσφέρει την μέγιστη άνεση για μεγάλα διαστήματα χρήσης. Το μέρος της οθόνης έχει ένα κουμπί εστίασης ώστε να ρυθμίζετε κατάλληλα τα Goggles. Μπορούν επίσης να ανοίξουν εύκολα και γρήγορα για μια ματιά στον έξω χώρο ή να αποσπαστούν για φορητότητα.

Pin It on Pinterest

Share This
Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, χρησιμοποιούμε «cookies».