Με την κυκλοφορία του Phantom 3 SE, ίσως να αναρωτιέστε  ποιο drone θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ των Phantom 3 Standard  και Phantom 3 SE. Αυτός ο οδηγός αγοράς έχει ως στόχο να καταστήσει σαφείς τις διαφορές μεταξύ των δύο, ώστε να μπορείτε να λάβετε τη σωστή απόφαση με βάση τις ανάγκες σας. Ας ρίξουμε μια ματιά στο Phantom 3 SE και στο Phantom 3 Standard.

Γενικά

Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο drones σε αυτή την κατηγορία.

Και τα δύο drones έχουν μέγιστο χρόνο πτήσης περίπου 20 λεπτά και μέγιστη ταχύτητα 57 kph. Η μόνη πραγματική διαφορά είναι το βάρος καθώς το Phantom SE ζυγίζει 1236g έναντι του Phantom 3 Standard 1216g.

Εμβέλειες και τηλεκατευθύνσεις

Εδώ οι διαφορές καθίστανται πιο ξεκάθαρες καθώς το Phantom 3 SE έχει μέγιστη εμβέλεια μετάδοσης 2 χιλιομέτρων έναντι του Phantom 3 Standard του 300 μέρτων. Αυτό, φυσικά, σημαίνει ότι μπορείτε να πετάξετε το Phantom 3 SE πολύ περισσότερο δίνοντάς σας περισσότερη ευελιξία όταν πρόκειται να πάρετε τα πλάνα που θέλετε. Επίσης, οι βάσεις των κινητών συσκευών έχουν διαφορετική αισθητική, καθώς  το Phantom 3 SE διαθέτει ένα  μηχανικό συρόμενο σφιγκτήρα ενώ το Phantom 3 Standard έχει απλώς έναν συνηθισμένο σφιγκτήρα τύπου μανταλάκι.

Κάμερες και δυνατότητες

Αυτό είναι το σημείο όπου οι μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο drones γίνονται εμφανείς, καθώς το Phantom 3 SE έχει μέγιστη ανάλυση βίντεο 4k στα 30fps ενώ το Phantom 3 Standard έχει 2.7k στα 30fps. Έτσι, το Phantom 3 SE μπορεί προφανώς να καταγράφει βίντεο με πολύ υψηλότερη ποιότητα. Όσον αφορά τις φωτογραφίες, και στα δύο drones είναι ισάξια με τους 1 / 2,3 ” CMOS αισθητήρες , αποτελεσματικά pixels: 12 M  που παρέχουν μεγάλη ποιότητα εικόνας.

Σύστημα ανάγνωσης εδάφους

Μια άλλη διαφορά στο Phantom 3 SE έναντι του  Phantom 3 Standard είναι τα συστήματα VPS ( Vision Positioning Systems ). Για να το βάλουμε απλά, το Phantom 3 Standard δεν έχει κανένα και το Phantom 3 SE έχει σύστημα ανάγνωσης εδάφους. Διαβάζει δηλαδή το έδαφος   και επιτρέπει στο Phantom 3 SE με ή χωρίς σήμα GPS να τοποθετηθεί ακριβώς στη θέση του και να περιμένει την επόμενη εντολή σας. Αυτό σας δίνει αρκετό χρόνο για να σχεδιάσετε, να προσαρμόσετε τη φωτογραφική μηχανή σας και να καταγράψετε λήψεις που ταιριάζουν με το δημιουργικό όραμά σας.

Τελικές σκέψεις του Phantom 3 SE έναντι του Phantom 3 Standard

If you want a closer look at the Phantom 3 SE, then check out

Pin It on Pinterest

Share This
Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, χρησιμοποιούμε «cookies».