Ανακαλύψτε πώς να κάνετε ζωντανή μετάδοση ( Livestreaming)  την Osmo Action και μοιραστείτε την περιπέτειά σας με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο! Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τις δυνατότητες της ζωντανής μετάδοσης (Livestreaming) λεπτομέρειες ρύθμισης και πολλά άλλα.

Η ζωντανή μετάδοση αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι δημιουργοί περιεχομένου αλληλεπιδρούν καθημερινά με τους οπαδούς τους. Οι ζωντανές μεταδόσεις βίντεο επεκτείνουν τις προβολές σε εκατομμύρια, ανοίγοντας την πόρτα σε μια νέα εποχή δημιουργίας περιεχομένου.

Είτε βιντεοσκοπήτε από το σπιτι σας είτε αγκαλιάζετε τον υπέροχο εξωτερικό χώρο, το Osmo Action ξεκινά έναν νέο κόσμο περιπέτειας. Ας μάθουμε τι μπορεί να κάνει!

Πώς να ενημερώσετε το υλικολογισμικό της Osmo Action

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα εύκολα βήματα για να ενημερώσετε το υλικολογισμικό της Osmo Action.

https://www.youtube.com/watch?v=oOoo7jBV0Jg

Μην ξεχάσετε να ενημερώσετε τις συσκευές σας iOS και Android στο πιο πρόσφατο λογισμικό πριν προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ζωντανής μετάδοσης της Osmo Action. Επιπλέον, ενημερώστε την εγαρμογή DJI Mimo τουλάχιστον στην τελευταία έκδοση

Πώς να ρυθμίσετε την λειτουργία Livestreaming (Facebook & YouTube)

1. Συνδέστε την Osmo Action στην εφαρμογή DJI Mimo και σύρετε στην οθόνη για να επιλέξετε τη λειτουργία Livestreaming.

2. Επιλέξτε την πλατφόρμα Livestreaming Facebook , YouTube και RTMP (προσαρμοσμένη διεύθυνση URL για άλλες πλατφόρμες). Την πρώτη φορά που θα συνδεθείτε στο Facebook και στο YouTube, θα ειδοποιηθείτε για να επιβεβαιώσετε αυτήν την ενέργεια.

3. Κάντε κλικ στις ρυθμίσεις ζωντανής ροής για να ορίσετε επιλογές που περιλαμβάνουν το όνομα ζωντανής ροής, την ανάλυση, το ρυθμό μετάδοσης bit και άλλα. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τη ζωντανή ροή σας σε δημόσιο, μη καταχωρισμένο ή ιδιωτικό, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Χρησιμοποιώντας αυτές τις ρυθμίσεις, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι όλες οι ρυθμίσεις σας είναι έτοιμες για να ξεκινήσετε πριν ξεκινήσετε τη μετάδοση.

4. Είστε έτοιμοι. Μπορείτε να ξεκινήσετε

Pin It on Pinterest

Share This
Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, χρησιμοποιούμε «cookies».